Over

De mensen achter Actoren vastgoedsoftware
Een gedreven en klantgericht team

Nederlands bedrijf

Actoren is een Nederlands bedrijf. In december 1998 hebben wij een groep innovatieve en getalenteerde programmeurs in dienst genomen. Ons ontwikkelkantoor staat in het mooie St. Petersburg aan de Baltische Zee.
De nadruk ligt natuurlijk op Nederland, maar wij maken software voor klanten in heel Europa en de VS. Onze klanten zijn werkzaam voor de overheid, universiteiten, multinationals en bedrijven in de vastgoedbranche.
Onze expertise reikt ver. Wij hebben ervaring met eenvoudige rapportage, operationele systemen, laboratoria en kunstmatige intelligentie. Van software op één server tot software op duizenden servers.

Hecht team

Oprichter en algemeen directeur is Hans van Nek. 

De kracht van ons bedrijf ligt niet alleen in de professionaliteit van alle medewerkers, maar ook in de continuïteit. Wij zijn een hecht team. De meeste software-engineers werken al decennia voor ons.
Daarnaast zijn alle kernmedewerkers financieel betrokken bij ons bedrijf, dus ook op die manier garanderen wij de continuïteit

Transparant en rechtstreeks

Wij zijn voor transparantie. Daarom hebben we ook geen lagen tussen programmeur en klant. Wij weten uit ervaring dat dit het beste werkt. Onze klanten kunnen, indien zij dat willen, rechtstreeks met de ontwikkelaars contact opnemen voor support, vragen of wijzigingen.
En dat is niet alleen sneller en beter, maar ook tot steeds betere software die aansluit op wat onze klanten willen.

Vastgoedsoftware kan veel beter

Sinds 2004 maken wij ook software voor de vastgoedbranche. Wij zijn het bedrijf achter veel bekende softwarebedrijven die software voor de vastgoedsector maken. Elke dag maken in Nederland duizenden vastgoedgebruikers gebruik van onze software.
Het valt ons al lange tijd op dat in de vastgoedwereld veel overbodige handelingen worden verricht. Zoals het overtypen van informatie uit e-mails en het gebruiken van ingewikkelde interfaces tussen verschillende systemen, met als consequentie veel overbodige vertragingen en fouten. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de administratie, maar veroorzaakt ook daadwerkelijk extra kosten in de uitvoering. Het verbaast ons altijd dat iedereen hiervan weet en het als normaal accepteert.
Net zo verbazingwekkend is de reflex om te proberen dit te op te lossen met allerlei ad-hoc systemen. Die systemen verschillen vaak sterk van kwaliteit en in hun functionele mogelijkheden. Het is dus ook logisch dat deze alleen met veel moeite in de lucht zijn te houden.
Maar nee, dit is niet normaal, het kan veel beter. En daarom hebben wij Actoren gemaakt.