Voordelen

Ga uit van de kracht van mensen
Actoren helpt om  meer te doen met minder mensen

Actoren Enterprise Integration vanuit een HRM-perspectief

.

Benut het potentieel

Actoren heeft een groot aantal directe en praktische voordelen. Actoren is de enige applicatie op de markt die deze voordelen combineert.
Zo gaat Actoren uit van de kracht en inventiviteit van mensen. De software is juist geen vervanging, maar een aanvulling en het bevat alle functionaliteiten die u voor uw dagelijkse werkzaamheden nodig heeft. Het brengt alle data op één plaats samen en is intrinsiek veilig. Daardoor kunt u meer doen met minder mensen.
Actoren geeft uw mensen plezier in hun werk, niet alleen door de moderne interface, maar vooral doordat zij hun eigen werkomgeving kunnen instellen zoals zij  dat precies willen. 

Uitgaan van de kracht van mensen

Bij Actoren hoeft het management niet alles voor te kauwen. Met enkele richtlijnen kunnen de mensen aan de slag. De rest volgt vanzelf.

> Lees meer
Geen vervanging, maar aanvulling

Actoren vult aan, maar verandert niet. Dat betekent dat bestaande systemen ongehinderd kunnen blijven werken.

> Lees meer
Heb plezier 

Plezier in je werk is voor medewerkers meer dan een ergonomische bureaustoel of mooie plantenbak. De software waarmee ze werken is minstens even belangrijk.

> Lees meer
Alles wat je nodig hebt

Actoren bevat alles wat u nodig hebt: functionaliteit, data en tools.

> Lees meer
Internationaal

Actoren is meertalig (Nederlands en Engels). Het kan gemakkelijk uitgebreid worden met meer talen.

> Lees meer
Meer doen met minder mensen

Actoren is snel, heel snel. Actoren voorkomt dubbel werk en verricht taken met specifiek daarop afgestemde data.
Met Actoren heeft u eindelijk een systeem waarbij de data zich voegt naar de taken van de organisatie, in plaats van andersom.

> Lees meer
Actoren bewaakt uw data zorgvuldig

Opslag in de cloud is bijzonder veilig. Onze cloud-servers worden standaard goed afgeschermd en we hanteren strenge veiligheidseisen. Ook de communicatie tussen de Actoren wordt beschermd. Alle vertrouwelijke data blijft vertrouwelijk, geheel automatisch.
Uw medewerkers kunnen met meer vertrouwen met anderen communiceren.

> Lees meer

Uitgaan van de kracht van mensen

Uitgaan van de kracht van mensen is een heel andere benadering dan bij klassieke applicaties wordt gehanteerd. Die zijn op een zodanige wijze ingericht dat mensen de structuur van de applicatie dienen te volgen, zonder zelf enige invloed te hebben op die structuur.
De oude applicaties werden ontwikkeld met de beperkingen van de computer in gedachten, niet met het oog op wat mensen willen of nodig hebben. Vroeger kon dit niet anders, dat begrijpen we, maar anno 2022 is dit uitgangspunt echt verouderd.
In Actoren definiëren medewerkers dan ook zelf hun applicaties. Op deze manier geven ze zelf structuur aan hun eigen werkomgeving.
Met Actoren zal een aantal medewerkers snel een nieuwe en makkelijker manier van werken ontdekken. Hun voorbeeld zal ook de overige medewerkers overtuigen en hen meenemen in de nieuwe structuur. Vanuit de mensen zelf ontstaat zo de optimale wijze van werken. Actoren vormt de basis voor een zelflerende organisatie.
Minder aansturing en toch verbetering in de processen. Zelf ontdekken en uitvinden is altijd veel leuker.

Geen vervanging, maar aanvulling

Veel vastgoedbedrijven willen de stap zetten naar een beter en uitgebreider ERP-systeem. Het implementeren van een nieuw systeem kan echter een enorme investering vergen, in zowel tijd als geld. De kosten die al gemaakt zijn in het huidige systeem worden dan als een verlies ervaren. Ook hikt men aan tegen het veelal langdurige implementatietraject. Zelfs als alle te nemen stappen succesvol zijn doorlopen ben je er vaak nog niet en missen er specifieke zaken. Het komt daarom herhaaldelijk voor dat men ook het oude systeem naast het nieuwe moet blijven aanhouden.
Dat lijkt ons niet de optimale oplossing.
Actoren is en werkt volkomen anders. Het is geen vervanging van uw huidige systeem, maar vult uw huidige systeem aan en optimaliseert het naar uw huidige of gewenste manier van werken.
Actoren doet wat andere systemen niet kunnen:
– u blijft gewoon werken op het bestaande systeem.
– u hoeft uw bestaande procedures en werkmethoden niet te veranderen.
– uw mensen hoeven niet te wennen aan volledig nieuwe interfaces.
En omdat het uw systeem aanvult, heeft u met de inzet van Actoren geen implementatietraject. Na het inlezen van de data bent u klaar en kunt u Actoren gebruiken. En ook dat gaat geleidelijk.
U combineert dus de voordelen van het bestaande systeem met de voordelen van het nieuwe.

Alles wat u nodig hebt

Actoren bevat alle functionaliteit die u nodig hebt. Naast de juiste data voor uw rapportages krijgt u ook de tools om deze data te ontsluiten:
– voor dagelijkse taken en analyse
– voor alle medewerkers met en zonder IT-achtergrond
– voor management en directie.
Iedereen kan werken met dezelfde tools en dezelfde data.
Dat geldt voor alle Actoren in de keten, maar ook voor organisaties zonder eigen onderliggende applicaties die de data van andere Actoren gebruiken.
Bijvoorbeeld eigenaren die zelf geen eigen ERP-systeem hebben, maar dat over laten aan vastgoedbeheerders. Deze eigenaren kunnen met Actoren hun data op het ERP-systeem van hun vastgoedbeheerders ontsluiten.  Dagelijks bijgewerkt, zonder te  hoeven wachten op rapportages van de vastgoedbeheerder.
En als een eigenaar meerdere vastgoedbeheerders heeft, krijgen zij data keurig bij elkaar, in een  samenhangend geheel. Onafhankelijk van wie op een gegeven moment de vastgoedbeheerder was, Actoren maakt er één geheel van

Heb plezier met data

De medewerkers van nu zijn gewend aan de technische ondersteuning van iPhone, Office en Teams. Moderne hulpmiddelen die iets toevoegen aan het gemak waarmee ze hun werk kunnen doen.
Maar als die hulpmiddelen vooral ook meer werk betekenen, dan wordt het tijd voor een slimmere manier om een aangename werkomgeving te creëren.
Actoren maakt gebruik van de modernste techniek en is helemaal van deze tijd. Ermee werken sluit volledig aan bij het gevoel en gemak van de huidige apps en hoe mensen gewend zijn daarmee te werken.
De intuïtieve interface stimuleert iedereen om met data te werken. Het wordt eenvoudig om feiten op te sporen die anders onopgemerkt zouden blijven. Zo krijg je nog eens eer van je werk!
Actoren maakt werken gewoon leuk.

Internationaal

Actoren is tweetalig.
De programmatuur en de helpfunctie zijn in het Nederlands en het Engels beschikbaar. Ook alle instructievideo’s zullen in het Engels beschikbaar komen.
Dat is noodzakelijk. Veel van onze klanten zijn buitenlandse eigenaren met Nederlands vastgoed. Maar ook sommige Nederlandse medewerkers zullen misschien de voorkeur hebben om te werken in het Engels.
Iedereen kan zelf kiezen in welke taal zij willen werken; Nederlands of Engels. Optimaler kan niet.

Doe meer met minder mensen

Efficiënt werken met zo min mogelijk inspanning en middelen (dus ook mensen) zo veel mogelijk taken te voltooien. Actoren is hiervoor gemaakt.
Met Actoren vindt u de feitelijke data die u zoekt. Dit is mogelijk doordat Actoren een unieke, intuïtieve methode hanteert om informatie te vinden in grote hoeveelheden data.
Heel belangrijk: Actoren is snel, zeer snel. Wachten op de computer is er niet meer bij.
Geen overbodige werkzaamheden. Met Actoren is het overtypen, laden en apart opslaan van data niet meer nodig. Dat scheelt heel veel tijd en ergernis. Nog beter: het voorkomt ook de kans op het maken van schadelijke fouten.
Zoeken in allerlei verschillende systemen is ook niet meer nodig. Immers, alle data bevindt zich op één plek: in Actoren.
Een groot gemak is dat in Actoren taken en de nodige data nauw op elkaar aansluiten. Voor iedere taak wordt de juiste data gebruikt.
Met Actoren heeft u eindelijk een systeem waarbij de data zich voegt naar de taken van de organisatie, in plaats van andersom.

Actoren bewaakt zorgvuldig uw data

Geen kopzorgen meer over back-ups, gijzelsoftware, internetproviders, etc. Dat regelen wij allemaal voor u.
Ook de communicatie, intern en met andere Actoren, gaat allemaal via de cloud. Actoren beschermt vertrouwelijke data actief. In een register wordt per data-element bijgehouden wat intern moet blijven of wat naar buiten mag. En naar wie. En voordat iets wordt verzonden raadpleegt Actoren per element dit register.
Je kunt elke applicatie veilig maken door er allerlei muren omheen te zetten. Bij Actoren zijn we een paar stappen verder gegaan. Actoren is intrinsiek veilig, vanaf het allereerste begin.
Elke Actor, groot of klein, heeft zijn eigen data-integratieserver, waar niemand anders bij kan. De software is technisch één geheel; naadloos en zonder potentiële lekken.
Elke klant heeft bijvoorbeeld zijn eigen data-integratieserver, waarin alleen de benodigde data van deze ene klant is opgeslagen. Dat klinkt logisch, maar is ongebruikelijk in applicatieland waar vaak dezelfde data meervoudig wordt opgeslagen. De naam van een huurder vind je in Actoren bij zowel de vastgoedbeheerder, de eigenaar, als bij de huurder zelf.
Hackers benaderen systemen altijd via de naden en kieren tussen de verschillende delen van de software. Maar Actoren is gemaakt uit één stuk, met één technologie. Er zijn dus geen naden of kieren.
En voor alle zekerheid maken wij natuurlijk back-ups, in een andere afgeschermde omgeving. En van deze back-ups maken wij weer extra back-ups.