23-07 About Us NL

De missie en visie van Actoren

Missie van Actoren

Wij zetten ons in om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun digitale transformatie met onze baanbrekende en energie-efficiënte technologie.
Door naadloos te integreren met bestaande ICT-systemen, stellen wij organisaties in staat om hun productiviteit te verhogen en effectiever samen te werken, zonder de risico’s en kapitaalvernietiging die gepaard gaan met het vervangen van bestaande systemen.

Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel de bedrijfsprestaties als de wereld om ons heen.

Onze visie op  het product

Eigen technisch fundament

Sinds 2014 hebben wij als organisatie een stevig technisch fundament opgebouwd, wat een belangrijke basis vormt voor ons gezamenlijke succes. In plaats van gebruik te maken van bestaande technologieën, hebben wij ervoor gekozen om deze te vervangen door geheel nieuwe oplossingen. We hebben dit gedaan met behulp van bewezen paradigma’s, zoals Excel en SQL Server. Echter, we hebben een database ontwikkeld die 500 keer zo snel is en een Excel waar je veel minder voor hoeft te doen en die foutloos berekeningen maakt. Hierdoor kunnen wij veel sneller en efficiënter de best mogelijke oplossingen bieden aan onze klanten.

Organisatiestructuur is leidend, niet de techniek
Actoren stelt de organisatiestructuur centraal in plaats van de technologie, wat het eenvoudig maakt om Actoren in de organisatie te integreren. Bij Actoren is er geen centrale database; elke Actor heeft zijn eigen database en zijn eigen gebruikers. Hierdoor volgt Actoren de natuurlijke grenzen van de organisatie.
Bovendien is Actoren niet beperkt tot één enkele organisatie. Een Actor kan zich net zo goed buiten de organisatie bevinden, wat ideaal is voor organisaties met een groot aantal leveranciers en afnemers. Actoren kijkt over de grenzen van een organisatie heen en is de oplossingen voor samenwerking en communicatie tussen verschillende partijen


Geen verandering of vernietiging maar verbetering
In bestaande ICT-technologie hebben organisaties vaak decennia aan investeringen gedaan, niet alleen in de applicaties zelf, maar ook in de manier van werken en de interfaces met andere systemen. Het vervangen van bestaande applicaties is kapitaalvernietiging.

Actoren biedt een unieke oplossing die de bestaande manier van werken niet verandert en de huidige systemen niet vervangt. In plaats daarvan vult Actoren deze systemen aan, zodat medewerkers binnen een organisatie op de vertrouwde manier kunnen blijven werken, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van de voordelen die Actoren biedt.Verduurzamen zonder concessies

Actoren, als innovatief en milieuvriendelijk softwareprogramma, levert aanzienlijke energiebesparingen in datacenters door een 95% lager elektriciteitsverbruik en serverbelasting te realiseren. Dit maakt Actoren de meest duurzame softwaretoepassing die op dit moment beschikbaar is op de markt.
Door de integratie van bestaande applicaties met Actoren’s baanbrekende energiebesparende technologie, kunnen bedrijven duurzaamheid bereiken op een kosteneffectieve manier zonder hun huidige investeringen in ICT-technologie op te offeren. Deze aanpak maakt de transitie naar een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering zowel financieel aantrekkelijk als ecologisch verantwoord, zonder concessies te doen aan bestaande systemen en processen.


Snelle eenvoudige implementatie
De implementatie van Actoren vereist geen langdurige projecten; het modelleren en laden van de data is voldoende. Hierdoor kan Actoren geleidelijk worden ingevoerd in de organisatie, wat leidt tot lagere kosten en minder aandacht van het management.

Hecht team

Ons bedrijf staat onder leiding van Hans van Nek, de oprichter en algemeen directeur.

Wij vormen een hecht team met software-engineers die al vele jaren bij ons werken. Al onze medewerkers hebben een masterdiploma of doctoraat en zijn zeer betrokken bij ons bedrijf. Dankzij hun expertise en toewijding is Actoren in staat om de beste software ter wereld te ontwikkelen.

Onze visie op onze organisatie

Actoren onderscheidt zich als een gestandaardiseerd product dat uniforme software levert voor alle organisaties en gebruikers. Dit levert een aanzienlijk kostenvoordeel op vergeleken met concurrenten die voor elke specifieke markt en organisatietype nieuwe software moeten ontwikkelen en onderhouden. Hoewel onze software gelijk blijft, is het datamodel uniek en aangepast aan elk type organisatie..

Financiële stabiliteit en onafhankelijkheid
Wij zijn in staat om investeringen te doen met behulp van onze eigen financiële middelen, ondersteund door langlopende contracten met onze klanten. Dit zorgt voor financiële stabiliteit en onafhankelijkheid van externe investeerders en banken. Hierdoor kan het management zich voornamelijk concentreren op klantbehoeften en -wensen, wat resulteert in een betere klantervaring en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.


Ons vastgoed datamodel

Ons eerste datamodel richt zich op vastgoed, beginnend met datagedreven vastgoedbeheer en later uitbreidend naar datacommunicatie tussen partijen en ketenintegratie. Ons datamodel wordt gevoed door onze Actoren Channel applicatie, de toonaangevende applicatie in Nederland voor vastgoeddata.