Wat is Actoren

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Wat is Actoren

Actoren is de eerste van een nieuwe klasse applicaties waarbij de data centraal staat.

ChapWhatIsActorenIcon

Volgens MckInsey worden vanaf 2025 dit soort applicaties gemeengoed, de wijze waarop alle bedrijven werken.  Veel efficiënter en doeltreffender dan nu, sneller en beter.

En dat is logisch, want dit soort applicaties heeft een groot aantal voordelen.

 

Maatschappelijke voordeel : data en de regels over deze data zijn transparant.  Je kan hiermee beslissingen niet alleen nemen op grond van data, maar ook achteraf precies verantwoorden op welke data die beslissingen tot stand zijn gekomen.

 

En je loopt als bedrijf of organisatie veel minder afbreuk risico. De bestaande systemen blijven gewoon werken, je maakt alleen de data goed toegankelijk.  En je kan hierna op je gemak bestaande systemen vervangen. Actoren werkt als een beschermende deken op je informatie huishouding.

 

Ook in de dagelijkse werkzaamheden zijn er grote voordelen:  

 

Als als organisatie kun je er meteen mee aan de slag kunt, zodra de applicatie is verbonden met je eigen data.  Dit noemen wij Zero Implementatie.

 

Als gebruiker kun je zelf kan bepalen wat je waar ziet. Voor Actoren hebben wij ons gebaseerd op de sterke kanten van Excel, zodat je je meteen thuis voelt in Actoren.  Net zoals in Excel kan je op werkbladen data plaatsen op de manier die je prettig vindt.  

 

Deze applicaties zijn gebaseerd op veel modernere technologie dan bestaande applicaties, kunnen daardoor meer, en optimaliseren hoe gebruikers met data omgaan.

 

Waarom nu pas, waarom komen dit soort applicaties nu pas naar voren? Simpel tot voor kort was het technisch niet mogelijk. Pas sinds een paar jaar is het centrale RAM geheugen van computers, en hun verwerkingssnelheid groot genoeg.  En dat betekent een enorme omslag in hoe je systemen maakt, bijvoorbeeld niet meer op basis van de nu echt verouderde SQL technologie, maar zoals het hoort.  En dat had gewoon tijd nodig.

 
Voor vastgoed

 

Deze applicatie, Actoren Real Estate, is speciaal gemaakt voor vastgoed.
Gebaseerd op onze tientallen jaren praktijk ervaring bij het maken van vastgoed software.

 

Video's

Opzoeken in documentatie hoe software werkt is nuttig als je de software al gebruikt en  iets precies wilt weten.
Maar het is makkelijker om te leren hoe software werkt als iemand het een keer precies uitlegt.  Daarom hebben wij een serie youtube video's gemaakt, die je op onze web site kunt vinden.

 

In deze documentatie wordt er naar verwezen.