Home

Datagedreven vastgoedbeheer
Makkelijk en snel de juiste data vinden

Actoren Enterprise Integratie toegepast op vastgoed

Voor vastgoed lezen wij de data in van ERP systemen, met name REMS en Informant.  Voor vastgoedeigenaren en beheerders is het de snelle  oplossing voor zowel data-driven werken als voor keten automatisering.  Op deze pagina ligt de nadruk op het datagedreven werken.

Laat data voor je werken

Data is je kapitaal, maar even zo vaak is die data niet direct toegankelijk of actueel. Actoren brengt alle benodigde data samen binnen uw organisatie en zorgt ervoor dat deze data daadwerkelijk voor u gaat werken. U kunt sneller beslissingen nemen en efficiënter uw processen aansturen.
Datagedreven werken in vastgoedbeheer is noodzakelijk om de dagelijkse processen en de daarbij behorende acties te kunnen aansturen. Het kost echter veel tijd om de juiste gegevens bij elkaar te zoeken.
Actoren is hiervoor ontwikkeld. Het helpt u alle juiste data bij elkaar te brengen en voorziet u op elk moment van de passende gegevens.
Met Actoren vastgoedsoftware heeft u altijd een actueel en accuraat overzicht van uw vastgoeddata. Wie, waar en hoe u ook gewend bent dit op te slaan en terug te vinden, Actoren brengt alles bij elkaar en voorziet u op elk moment van de passende gegevens.
Met Actoren krijgt u echt greep op vastgoed, op elk gewenst moment.
Dat betekent ook dat uw medewerkers vastgoed-gerelateerde taken veel efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. Zo besparen zij tijd en u de kosten. Dat leidt tot een stijging in hun werkplezier, uw opbrengsten en de klanttevredenheid.

LEARN MORE
Selecteer de juiste data

De snelste manier om data te selecteren is met data zelf. Klik op een dataveld en Actoren toont alleen de bijbehorende data.
Zoek naar data en Actoren laat alleen de relevante data zien. 

> Lees meer
Heb plezier met data

Plezier in je werk is voor medewerkers meer dan een ergonomische bureaustoel of mooie plantenbak. De software waarmee ze werken is minstens even belangrijk.

> Lees meer
Leer van data uit het verleden

Gebruik data uit het verleden, gerelateerd aan het heden.
Voor grondige analyses, maar ook voor dagelijkse taken.

> Lees meer
Laat data waarschuwen

Laat Actoren u waarschuwen als er iets bijzonders gebeurt in de data.
U kunt direct ingrijpen en via de data controleren of de ingreep effectief was.

> Lees meer
Voor alle Actoren in de keten

De naam zegt het al: Actoren is voor alle actoren in de vastgoedketen. Nu voor vastgoedeigenaren en beheerders. Binnenkort voor huurders, leveranciers, aannemers en makelaars.

> Lees meer
Verzamel de juiste data voor elke taak

Elke soort taak, soms elke afzonderlijke taak, heeft zijn eigen data nodig. Binnen Actoren is dat allemaal in te regelen.
Zo bespaart Actoren tijd, veel tijd. 

> Lees meer

Selecteer de juiste data 

Onze instructie video’s

Met Actoren hoeft u zich niet meer af te vragen hoe u de nodige data vindt. In Actoren selecteert de data zichzelf. Als u een specifiek dataveld aanklikt, dan verschijnt direct alle daarbij behorende data. Deze is ook weer te verfijnen op object, datum, werkzaamheden, etcetera. Data over huur of leegstand, recente data of uit het verleden. Data over kosten, boekingen en facturen.
Hoe dit precies werkt kunt u zien in de instructievideo’s op deze site.
Hoe vaak hoor en lees je niet over datagedreven werken? Met Actoren wordt dat ook echt mogelijk. Makkelijker kunnen we het u niet maken.
Hoe merkt u dat?
U ervaart directe tijdsbesparing, doordat u snel de juiste gegevens ter beschikking hebt en meer kunt doen met minder mensen. Daarnaast heeft u data van betere kwaliteit, uw doorlooptijden worden korter en de efficiency zal stijgen. Met blijvend lagere kosten en hogere opbrengsten als gevolg!

Hoe merkt u dat?

U ervaart directe tijdsbesparing, doordat u snel de juiste gegevens ter beschikking hebt en meer kunt doen met minder mensen. Daarnaast heeft u data van betere kwaliteit, uw doorlooptijden worden korter en de efficiency zal stijgen. Met blijvend lagere kosten en hogere opbrengsten als gevolg!
U wilt meer weten? Neem contact met ons op voor een demonstratie. Dan raakt u vanzelf overtuigd van de kracht van Actoren.

Maak een afspraak

Heb plezier met data

De medewerkers van nu zijn gewend aan de technische ondersteuning van iPhone, Office en Teams. Moderne hulpmiddelen die iets toevoegen aan het gemak waarmee ze hun werk kunnen doen.
Maar als die hulpmiddelen vooral ook meer werk betekenen, dan wordt het tijd voor een slimmere manier om een aangename werkomgeving te creëren.
Actoren maakt gebruik van de modernste techniek en is helemaal van deze tijd. Ermee werken sluit volledig aan bij het gevoel en gemak van de huidige apps en hoe mensen gewend zijn daarmee te werken.
De intuïtieve interface stimuleert iedereen om met data te werken. Het wordt eenvoudig om feiten op te sporen die anders onopgemerkt zouden blijven. Zo krijg je nog eens eer van je werk!
Actoren maakt werken gewoon leuk.

Leer van data uit het verleden

Actoren weet dat elke dag nieuwe data brengt. Daarbij blijft historische data ook relevant omdat ze cruciaal is om voorspellingen te kunnen doen.
Actoren laat u leren van data uit het verleden. Data uit het verleden biedt, net als rendementen uit het verleden, geen garantie voor de toekomst. In tegenstelling tot de rendementen zal die data uit het verleden u wel helpen en inzicht bieden in huidige acties of te nemen stappen.
In Actoren kun je teruggaan in de tijd en vragen beantwoorden als: wat was de situatie op de eerste van de vorige maand? En hoe was dat twee jaar geleden, bij aanschaf van het object?
In Actoren kun je ontwikkelingen zien in de tijdlijn: per maand, kwartaal of per jaar. En data laten waarschuwen op basis van onze fraaie vastgoedformules.

Laat data waarschuwen

In Actoren kun je de data laten waarschuwen als er iets onverwachts gebeurt.
Voor alle KPI’s kunt u namelijk waarschuwingen instellen. Wordt een KPI overschreden, dan toont Actoren een geel of rood verkeerslicht.
Gaat alles goed? Dan ziet u groen licht. U hoeft geen rijen cijfers te interpreteren. De signalering geeft u direct inzicht; prettig en snel.
Dit zijn niet alleen meldingen of waarschuwingen bij een specifiek percentage leegstand. Binnen Actoren is het ook mogelijk om geavanceerde instellingen te maken, zoals een waarschuwing bij langdurige leegstand of tijdsoverschrijding bij opvolging van klachten. Natuurlijk kan het ook voor specifieke onderwerpen die in uw specifieke portefeuille en bedrijfsvoering van toepassing zijn.
Door het instellen van een dagelijkse signalering kunt u snel handelen. Snel actie kunnen ondernemen maakt vaak het verschil. In kwaliteit, in de voorgang in de processen en niet in het minst in de financiële resultaten.

Voor alle actoren in de keten.

Actoren is afgestemd op de hele vastgoedketen.
Het is geoptimaliseerd voor zowel grote als kleine vastgoedportefeuilles en geschikt voor zowel eigenaren als beheerders.
In Actoren wordt alle data tot één geheel samengevoegd, zowel interne als externe data.
Doordat Actoren u helpt om u te richten op de juiste data, zorgt het ook gelijk voor orde in de informatiehuishouding van de gehele keten.
Actoren is niet zomaar een nieuwe applicatie. Wij hebben 40 jaar ervaring met de automatisering van grote en kleine bedrijven, waaronder 18 jaar in vastgoedsoftware. Die ervaring zetten wij nu in om de sector klaar te maken voor de toekomst.
Op dit moment is Actoren al beschikbaar voor vastgoedeigenaren en -beheerders. Binnenkort kunnen ook huurders, leveranciers, makelaars en aannemers van dezelfde voordelen genieten.

Regel de juiste data voor elke taak

Uit ervaring weten wij dat voor elke taak andere data nodig is. Soms vraagt een taak alleen om andere data, een andere keer is er juist een verandering in de taak zelf.
Met Actoren dus geen geblader en gezoek meer. Alle data staat onder handbereik op hetzelfde scherm.
Door dit gemak is Actoren zeker geen star systeem dat u dwingt om te werken met uniforme rapportages of schermen. Actoren werkt met werkbladen, elk afgestemd op een specifieke taak.
En wie stelt die werkbladen samen? Degene die het hoort te doen. En dat is niet programmeur, maar de medewerker zelf. Iedereen kan zelf bepalen wat waar komt te staan, tot en met het kleinste detail. Ook tijdens de uitvoering van een taak.
Een nieuw werkblad is zo gemaakt, zonder veel tijd of moeite.
Dat gebruiksgemak levert direct meer werkplezier op. En dat is ook in het directe belang van het bedrijf. Immers, hoe preciezer de data is afgestemd op uw medewerkers en hun taken, des te beter en sneller worden die taken uitgevoerd. Daar wordt iedereen toch een beetje vrolijker van?