Bespaar

Real Estate Control

Bespaar tijd

Bespaar tijd door geen gedoe met Excel. Bespaar tijd met herbruikbare dashboards: eenmaal gemaakt is altijd gemaakt. Bespaar tijd doordat iedereen zelf gegevens kan opzoeken, en niet een ander hoeft te vragen. En bespaar tijd doordat Actoren snel is: verlies geen tijd met wachten op computers. En bespaar vooral tijd door daadwerkelijk data gestuurd portfolio management.

Bespaar geld

Krijg diep inzicht in waar de kosten in zitten. In vastgoed gaat het om de kleintjes, en juist Actoren geeft de hulpmiddelen deze te vinden. Controleer afwijkende kosten, en zie meteen de bijbehorende facturen, tickets en boekingen. Vergelijk het met soortgelijke objecten.
Bespaar geld in effectiever managen van leegstand, van huurverhogingen. En verdien meer bij verkoop van onderdelen van een portefeuille doordat een compleet beeld gegeven kan worden van de stand van zaken en de geschiedenis van de portefeuille.

Data is al voorbereid

Data wordt  automatisch opgehaald, en staat meteen klaar staat in uw eigen database op de Actoren Cloud. Verder hoeft u niets doen. Dus niet meer  zoeken, downloaden, converteren, formatteren en controleren.  En Actoren zorgt ervoor dat het goed gaat, telkens weer.

Automatisch combineren

Allee sheets, grafieken en pivots zijn automatisch met elkaar verbonden.  Geen moeilijke Excel formules meer nodig, en geen refresh van pivots. 
U selecteert bijvoorbeeld een unit, en ziet meteen niet alleen de bijbehorende  contracten, maar ook de bijbehorende facturen en boekingen.

Ingebouwde KPI formules

Alle formules die je normaal in Excel zou maken zijn door ons voorgeprogrammeerd in de vorm van KPI’s.  En daardoor getest, en ook nog duizenden keren sneller.   
U hoeft nooit meer problemen op te lossen omdat formules net naar de verkeerde cellen verwijzen, ook dat doet Actoren automatisch. 

Selecteer afwijkingen en drill down

Actoren blinkt uit in uitgebreide selectie en drill down mogelijkheden.  Klik op een KPI, en rubriceer de waarden in 10 decielen, en klik op de meest afwijkende.  Bijvoorbeeld units met de langste leegstand.  En zie tegelijk op een landkaart welke dat zijn.  Of in een Pivot in welke maanden dat het geval was. 

Zie op kaart. 

Met op kadaster data gebaseerde OpenStreetMap wordt elk object nauwkeurig getoond op een landkaart. Je kunt inzomen op complex naar en units en terug.  
En je kunt ook visueel zien welke units bijvoorbeeld de hoogste en laagste huur hebben. 

Downloaden naar Excel

Actoren bevat bewust geen formules.
Maar soms heb je Excel echt nodig, en dan kun je elke sheet downloaden.  En dat gaat snel, honderdduizend  regels in een paar seconden.   En ook hier scheelt Actoren veel tijd, doordat  elke Actoren sheet en pivot als een geavanceerde Excel template functioneert.